YouTube-regissør

Etter Natalia Vlasova på - 3m. lesetid

Visste du at Drumelia var det første eiendomsmeglerfirmaet i Marbella som lanserte visningsturer via YouTube? Konseptet som først ble introdusert i USA, har raskt blitt veldig populært i Europa, og vi surfet på den bølgen ved å skape originalt, aldri før sett innhold, ved hjelp av utstyr av høy kvalitet og innovative ideer.

Ved å vise frem de mest fantastiske eiendommene som er til salgs i Marbella, har vi i løpet av noen år oppnådd 200 000 abonnenter og over 35 millioner visninger på YouTube-kanalen vår, og vi har blitt et referansepunkt for samarbeidspartnere og direktekunder som planlegger å flytte til Marbella. Målet vårt har alltid vært å vise at Marbella ikke bare er et luksuriøst reisemål, men også et flott sted å bo med familien hele året, eller tilbringe sommeren med å nyte ditt andre hjem, ved å skape livsstilsinnhold.

Etter å ha nådd noen viktige milepæler i YouTube-kanalen vår, inkludert et salg av en villa til 32 millioner euro i La Zagaleta (se mer her ) og en omvisning i et herskapshus til 21,9 millioner euro med den internasjonale YouTube-influenceren Eric Conover (se omvisningen her), har det vært stille en stund siden den gang. Vi planlegger imidlertid å gjøre et sterkt comeback, og vi trenger en innovativ person med en enestående visjon for å drive dette prosjektet fremover, utvikle ideer, konsepter og manus.

Noen av de nåværende strategiene inkluderer lansering av en vlog for å dele daglige historier fra virkeligheten på YouTube-kanalen vår, der vi trenger ditt lederskap for å samle og lede et team som er ansvarlig for dette prosjektet, gi deg nødvendige ressurser og gjøre store investeringer i dette prosjektet for å oppnå noe som aldri er gjort før, både når det gjelder kvalitet og innhold.

Ta en aktiv del i å hjelpe oss med å vokse til 1 million abonnenter! Her er kvalifikasjonene og ansvarsområdene til en person som vi ønsker å se som vår YouTube-direktør.

Ansvarsområder:

  • Generere ideer, konsepter, manus og lede videoproduksjon for eksisterende kanal (preproduksjon, regi og postproduksjon)
  • Koordinere innholdsproduksjonen med vårt interne markedsføringsteam - Regissere produksjonen og bistå i postproduksjonen
  • Analysere statistikk for å evaluere kanalens ytelse og identifisere muligheter for forbedring
  • Samarbeide med publikum ved å svare på kommentarer og bruke YouTube-verktøy
  • Publisere videoer i kanalen, skrive SEO-drevne titler og sørge for at beskrivelsen fremhever innholdet
  • Identifisere muligheter for samarbeid og partnerskap for å øke kanalens vekst
  • Administrere den nåværende YouTube-kanalen. Utarbeide og implementere strategier for å nå 1 000 000 abonnenter

Kvalifikasjoner:

  • 2-4 års erfaring innen videoproduksjon eller digital markedsføring, helst i et byrå eller in-house, eller hvis du har gjort frilansprosjekter, fungerer det også
  • Ekspertkunnskap om videoproduksjon, redigering, markedsføring i sosiale medier, inkludert betalte og organiske kanaler
  • Kreativt øye for design og videoinnhold
  • Utmerkede ferdigheter innen tidsstyring og prosjektledelse
  • Gode ferdigheter i MS Office, inkludert Excel og PowerPoint
  • Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på engelsk. Andre språk er et pluss.

Hvis du er en kreativ leder som kan jobbe selvstendig og som en del av et team, utvikle og lede innovative ideer og prosjekter, med høy grad av organisering og kreativitet, vil vi gjerne høre fra deg! Send din CV til [email protected] med stillingsnavnet i emnefeltet.

Natalia Vlasova
Sjef for Utøvende Anliggender Natalia Vlasova

Natalia ble uteksaminert fra en prestisjetung britisk videregående skole og et sveitsisk universitet for hotellledelse med fokus på bedriftsadministrasjon. Med…